بیوگرافی
- صمد رسولوی
- مدیر عامل، کارآفرین و بنیانگذار صنایع غذایی دُرنا
- متولد سال 1342 در روستای بنیس آذربایجان شرقی
برای خواندن مطالب بیشتر به وب سایت ما مراجعه کنید.
برای خواندن مطالب بیشتر به وب سایت ما مراجعه کنید.
خود رهبری فرآیندی است که طی آن، فرد خود رهبر به سطحی از آگاهی رسیده که می تواند رفتار و حرکات خود را کنترل، بهبود و توسعه بخشد و مسئولیت تمام ابعاد زندگیش را بر عهده بگیرد.
برای خواندن مطالب بیشتر به وب سایت ما مراجعه کنید.
جامعه شناسان می گویند :حتی درون گراترین انسان ها در طول عمر خود روی ده هزار نفر تاثیر می گذارند!
سبک رهبری تعیین کننده جو حاکم بر سازمان ، هم چنین چگونگی تعامل رهبران با زیر دستان است. درخصوص نظریه های رهبری، تحقیقات فراوانی صورت گرفته است، که نتایج حاصله بیانگر سبک های رهبری متفاوتی است. یک سبک رهبری خاص، برای همه موقعیت ها مناسب نبوده و هر شخص، شیوه ای مخصوص به خود در هدایت دیگران دارد؛ رهبران می توانند در موقعیت های مختلف از سبک های رهبری متفاوتی استفاده کنند.
حتماً برای شما هم پیش آمده بگویید از هفته بعد باشگاه میروم، فردا پروژهام را پیش میبرم یا رژیم غذایی را از شنبه شروع میکنم. این موارد و بسیاری از مثالهای دیگر، نمونهای هستند از رفتارهایی که هرروز در زندگیمان اتفاق میافتند. رفتارهایی که به نام اهمال کاری شناخته میشوند.
اهمال کاری چالشی است که همه ما حداقل یکبار با آن مواجه شده ایم. میتوانیم بگوییم از زمانی که نسل ما انسانها به وجود آمده است، مدام با تعویق انداختن امور مهم زندگیمان روبهرو هستیم. در این مواقع همواره تلاش کردیم تا اوضاع را تغییر داده و بر این وضعیت غلبه کنیم. اگر موفق بودیم که احساس پیروزی و رضایت داشتیم، در غیر این صورت احساس ضعف ما را فرا گرفته است. در این مطلب سعی داریم با دلایل اهمال کاری و به تعویق انداختن کارها آشنا شویم.
صاحبان کسب و کارهای موفق به خوبی میدانند که ثبات به معنای کاهش است! این بدان معناست که انتظارات مشتری هر روز رو به افزایش است و اگر کیفیت کالا و خدمات ما ثابت بماند، دیگر پاسخگوی انتظار رو به افزایش مشتریان ما نیست؛ پس همواره میبایست در کسب و کار خود، به دنبال خلق مزیتهای رقابتی جدید و ارائه خدمات و محصولات نوین به مشتریان باشیم و اگر ثابت بمانیم، محکوم به نارضایتی مشتری خواهیم بود.
1) هزینه جذب یک مشتری جدید، بین پنج تا ۱۱ برابر نگهداری یک مشتری قدیمی است.
2) برای افزایش دو درصدی مشتری، باید ۱۰ درصد هزینه کرد.
3) ضرر و زیان از دست دادن یک مشتری، در حکم فرار ۱۰۰ مشتری دیگر است.
4) ....
برای خواندن موارد بیشتر و همچنین مقاله های جذاب دیگر، پیشنهاد میکنیم حتما به وب سایت آمیرال سر بزنید.